Pentru inscrieri, SUNATI LA: +40734 327 618

 • Acasa

  Cursuri Dezvoltare Personala personalizate pentru toate categoriile de varsta
  Meditatii cu personal dedicat
  Nu doar matematica ci si structurarea gandirii
 • Cursuri

  Dezvoltare personala
  Meditatii Matematica
  De ce acest proiect?
 • Impresii Parinti si Elevi

  Aici vei regasi cateva dintre impresiile elevilor si parintilor care au colaborat cu noi.
 • Despre Noi

  Te invitam sa ne cunosti!

Despre Noi

`Matematica Pas cu Pas` s-a nascut din ideea de a-i invata pe copii matematica altfel.

Echipa noastra este formata din oameni carora le plac atat lucrurile traditionale, cat și cele moderne. Unul dintre primele spune ca “omul sfinteste locul”. Pentru a fi un bun profesor, trebuie sa ajuti elevii sa isi dezvolte la maximum potentialul; sa le arati o directie clara spre care te indrepti; sa ii incurajezi, pregatesti si supraveghezi; sa cladesti relatii sincere cu acestia. Undeva la intalnirea tuturor celor de mai inainte ne aflam noi, mica echipa numita Matematica Pas cu Pas.

Pornind de la faptul ca pasiunea pentru invatatura a copilului se naste inca de pe bancile scolii , asta pentru ca tine foarte mult si de profesorul pe care il au acestia si cat de mult ii inspira, dorim sa venim in ajutor celor care nu reusesc sa inteleaga exact aceasta materie si sa ii familiarizam cu universul ei magic.

`Matematica Pas cu Pas` are o alta metoda de abordare in ceea ce priveste matematica, pe langa tehnicile de predare traditionale , pune accent si implica in procesul de predare psihologia copilului, astfel incat sa rezulte formula ideala de predare dintre profesor si copil. Ne dorim ca toti copii care ne trec `pragul` sa ajunga sa iubesca acesta materie si sa vada in ea mai mult decat niste formule, sa inteleaga ca matematica sta la baza multor meserii de viitor.

In decursul a peste 8 ani, ne-au trecut prin `maini` peste 200 de copii si datorita acestei vaste istorii stim exact cum sa abordam copilul si familia acestuia, astfel incat sa avem reusita garantata.

Dna. Roxana Iancu, initiatoarea acestui conceput spune:

“Cred eu ca ne evidentiem prin rabdarea de care dam dovada, metodele de predare, punem foarte mult accent nu numai pe invatarea matematicii, ci si pe dezvoltarea gandirii si prin faptul ca insistam pe existenta unui plenning personalizat in functie de personalitatea si nivelul de cunostinte al fiecarui copil dupa primele 2 sedinte.

De asemenea incercam sa promovam importanta sedintelor de grup (maxim 4-5 copii), ii ajuta foarte mult sa inteleaga beneficiile muncii in echipa,invata sa socializeze si realizeaza ca de multe ori o idee vine si se dezvolta mult mai repede impreuna.”

Daca doriti sa ne cunoasteti mai bine ne puteti scrie pe adresa contact@meditatii.eu sau va puteti programa pentru o intalnire la numarul de telefon 0734327618.

Cu Matematica Pas cu Pas invatatul devine mai usor. Scopul nostru este sa ajutam elevii sa isi dezvolte la maximum potentialul, sa le aratam o directie clara spre care sa se indrepte, sa ii incurajam, pregatim si supraveghem, sa cladim relatii sincere cu acestia.
Pe site-ul Matematica Pas cu Pas vor fi in curand disponibile materiale gratuite structurate pe grupe de varste .