Pentru inscrieri, SUNATI LA: +40734 327 618

 • Acasa

  Cursuri Dezvoltare Personala personalizate pentru toate categoriile de varsta
  Meditatii cu personal dedicat
  Nu doar matematica ci si structurarea gandirii
 • Cursuri

  Dezvoltare personala
  Meditatii Matematica
  De ce acest proiect?
 • Impresii Parinti si Elevi

  Aici vei regasi cateva dintre impresiile elevilor si parintilor care au colaborat cu noi.
 • Despre Noi

  Te invitam sa ne cunosti!

De ce dezvoltare personala inainte sau in paralel cu meditatiile la matematica?

Draga vizitatorule am decis sa scriu acest articol ca urmare a intrebarilor venite de la parinti si elevi, intrebari cum ar fi:

Ce este si la ce ajuta dezvoltarea personala?

Citim si auzim tot mai des ca dezvoltarea personala este foarte importanta. Deoarece eu ma adresez in special elevilor si parintilor,  celor care doresc sa se descopere, sa experimenteze si sa-si schimbe si imbunatateasca viata, o sa incep  cu o definitie a conceptului de dezvoltare personala.

Dezvoltarea personala este procesul personal si continuu, prin care ne schimbam in mai bine pe noi insine, cu fiecare zi. Nu ne-am nascut perfecti si nici invatati, putem insa sa depunem un efort pentru a dobandi autocunoastere, abilitati si comportamente noi, pentru ca viata noastra personala si profesionala sa fie mai implinita. Bineinteles ca fiecare dintre noi ar trebui sa stie cel mai bine ce isi doreste de la viata si ce are nevoie pentru a-si indeplini dorintele.

Pe parcursul vietii dobandim multe cunostinte , invatam la scoala, parintii ne dau sfaturi si ne indruma. Daca stim foarte bine cine suntem, ce putem realiza, cum sa ne transformam visele in realitate si nu mai avem nevoie sa invatam nimic, este excelent! Nu avem nevoie de dezvoltare personala.
Daca insa suntem prinsi intr-un dans cu noi insine, in care ne spunem “mi-as dori asta insa nu pot, nu am resurse suficiente, nu cred ca e pentru mine, nu voi obtine chiar daca voi incerca”, indiferent ca este vorba de viata personala, scoala sau de cariera, atunci s-ar putea sa vedem ca dezvoltarea personala este o solutie, practica si la indemana.

Cred ca  primul pas ar fi constientizarea ca am avea nevoie de ceva in plus.  Apoi sa definim exact ce anume dorim sa imbunatatim: poate nu stim cum sa ne stabilim obiectivele, poate avem o imagine nu tocmai buna despre noi insine si asta ne tine pe loc, poate avem niste convingeri care suna a piedici sau poate comunicarea e deficitara. Important este sa ne fie foarte clar zona in care dorim sa crestem si apoi sa vedem cum putem schimba situatia. Iata ce este si ce poate face dezvoltarea personala!

De ce acest proiect?

Cu ce ma ajuta dezvoltarea personala inainte sau in timpul  meditatiilor la  Matematica?

Desi poate unii dintre noi nu inteleg de ce avem nevoie de matematica, ei bine eu va pot spune ca avem nevoie pentru-ca matematica este in tot si in toate?

De la medicina la muzica, de la planificarea unei calatorii la pregatirea unor mancaruri, elemente din matematica se aplica in tot si in toate .

Matematica Pas cu Pas a creat pentru voi, parinti si copii, cateva programe-suport de dezvoltare personala pentru un acces mai usor la universul magic al matematicii.

Aceste programe isi propun sa te sustina cu elemente legate de evolutia personala astfel incat asimilarea notiunilor de matematica sa contribuie la dezvoltarea gandirii bazate pe solutii.

Pe langa acestea, toate temele te vor sustine si in restul ariilor vietii tale astfel incat sa ajungi la urmatorul nivel de performanta pe care ti l-ai propus.

Ca sa reusim este nevoie sa ne schimbam. Noi, nu altii!

Este nevoie sa iesim din zona de confort, sa nu ne mai amagim ca este suficient cat stim. Lumea este intr-o permanenta schimbare si daca vrem sa reusim solutia este sa tinem pasul, sa fim maine mai buni decat azi.
Prin dezvoltare personala acumulam cunostinte noi si ne largim propria  harta mentala . Si in acest fel suntem mai pregatiti pentru situatii noi care vor aparea in viata legate  de scoala,  de locul de munca, relatii, stres.
Suntem mult mai atenti cu interiorul nostru,  constientizam convingerile care ne limiteaza, intelegem cum putem comunica mai eficient, descoperim cum putem trai  si astfel. devenim constienti de timp si cat de important este sa petrecem timp de calitate.

Daca ti-a placut acest articol, daca doresti sa afli mai multe despre  cursurile de dezvoltare personala si meditatii la matematica , cum te pot ajuta si de ce sunt utile , astept un mesaj pe email.:contact@meditatii.eu.

Inscrie-te la newsletter, vei primi informatii utile si oferte speciale, dedicate numai celor care se aboneaza.

Comments

Leave a Reply

XHTML: You can use these tags: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Cu Matematica Pas cu Pas invatatul devine mai usor. Scopul nostru este sa ajutam elevii sa isi dezvolte la maximum potentialul, sa le aratam o directie clara spre care sa se indrepte, sa ii incurajam, pregatim si supraveghem, sa cladim relatii sincere cu acestia.
Pe site-ul Matematica Pas cu Pas vor fi in curand disponibile materiale gratuite structurate pe grupe de varste .